Блу Айви Картър отпразнува 11-ия си рожден ден и поздравленията по

...
Блу Айви Картър отпразнува 11-ия си рожден ден и поздравленията по
Коментари Харесай

Малкото момиче на Бионсе и Джей Зи порасна: Блу Айви на 11

Блу Айви Картър отпразнува 11-ия си рожден ден и поздравленията по мотива не закъсняха. Малката щерка на Бионсе и JAY-Z получи сърдечен привет за специфичния си ден от баба си Тина Ноулс.

Майката на Бионсе се включи в Инстаграм на 8 януари, с цел да показа фотография на себе си и Блу Айви, застанали една до друга на плажа, а зад тях се вижда хубав оранжев залез, написа ETOnline.
               

" Денят, в който се роди ти, беше един от най-хубавите дни в живота ми ", написа Тина. " Наистина се молех и настоявах майка ти да те роди на 4 януари, когато е моят рожден ден. Наистина желаех да споделиш рождения ми ден, само че сходно на вуйна ти Соло ти реши да се появиш, когато беше същински подготвена за това. "

" Познавайки теб и твоята персона в този момент, съзнавам, че си имала потребност от собствен личен ден, тъй като си просто много специална! "

Майката на Бионсе добави също:  " Ти можеш да пееш да танцуваш, да играеш баскетбол, да играеш волейбол, да рисуваш, да шиеш, да пишеш стихове, да пишеш песни, да твориш, да играеш, да свириш на пиано! Мога да продължа още и още. Защото в действителност няма нещо, което да не можеш да направиш ".
 Бионсе и Блу Айви през 2018 година
Тина обсипа внучка си с похвали, като написа, че Блу Айви е " занимателна и красива, и грациозна, добра и толкоз интелигентна ".

" Не бих могла да желая по-добра внучка от Блу Айви Картър! Не бих могла да бъда по-благословена, признателна и изцяло отдадена на друг човек ", приключи тя. " Ти в действителност ми носиш наслада!!! "

Блу Айви навърши 11 години на 7 януари. Тя е най-големото дете на двойката Джей Зи и Бионсе, които имат и 5-годишни близнаци Руми и Сър.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР